Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ruska Plava Macka Nju?Kalo / Fotografija Ruske Plave Macke : Iako su mačići vrlo zaigrani i temperamentni, s odrastanjem se to mijenja.

Zašto upravo ruska plava mačka? For more information and source, see on this link : Mislim da je ta macka rodjaka moje macke domace macke lucije,koja je isto tako srebrno siva i. Veoma cenjena rasa mačke, prepoznatljiva po mekom, gustom krznu plavičastog odsjaja. Preci ove rase živeli su u…

Živela je na dvoru ruskog cara nikole i i engleske kraljice viktorije. Ruska Plava Macka Evo Zasto Je Ovo Idealan Kucni Ljubimac
Ruska Plava Macka Evo Zasto Je Ovo Idealan Kucni Ljubimac from static.vesti.rs
ruska plava,britanska i maine coon macka. 🎀 imali smo goste i malo su nas gnjavili ♥️. ruska plava mačka očaravajuća je pasmina sa svojim srebrnim krznom i prodornim smaragdnim očima. God.) doneli mornari iz arhangelska. Kako ime kaže, ona potiče iz rusije, a prvobitni naziv joj je bio arhangelsk mačka, jer se vjeruje da su je u englesku (1860. Od veselog mačića nastaje nježni, suvereni sportaš. Veoma cenjena rasa mačke, prepoznatljiva po mekom, gustom krznu plavičastog odsjaja. ruska plava mačka je vrlo cenjena rasa domaće mačke, prepoznatljiva po svom svilenkastom krznu.

Ova stranica koristi kolačiće (eng.

Prelijepi ruski plavi mačići spremni za novi dom. Osnovna boja je plava, ali uzgojene su vrste i sa crnom i bijelom bojom (koje su priznate od strane acf i gccf).potječe iz rusije, a prvobitni naziv joj je bio arhangelsk mačka jer se vjeruje da su je u englesku (1860. Postoje različite teorije o mrljama ocicat mačke. Za ljubitelje ruskih plavih mačaka Sve potrebne dodatne informacije možete dobiti putem telefona: ruska plava mačka, maine coon, britanska kratkodlaka i skottish fold i scottish straight. Odlično negovano, uredno vakcinisno i nauceno na kućne uslove. Potrebna im je svakodnevna porcija ljubavi i maženja, lako nauče sve trikove. U ponudi imamo mačiće rase: Prodajem kartuzijskog mačka, veoma lep i negovan, kućni ljubimac, godinu dana star, tretiran na parazite i buve. Prodaje se isklučivo zbog alergijske reakcije vlasnika. Amo ime nam govori da ove lijepe mačke sa kratkim gustim krznom dolaze iz. Osnovna boja je plava, ali uzgojene su vrste i sa crnom i bijelom bojom (koje su priznate od strane acf i gccf).potječe iz rusije, a prvobitni naziv joj je bio arhangelsk mačka jer se vjeruje da su je u englesku (1860.

ruska plava mačka je vrlo cijenjena pasmina domaće mačke, prepoznatljiva po svom svilenkastom krznu. Mislim da je ta macka rodjaka moje macke domace macke lucije,koja je isto tako srebrno siva i. ruska plava mačka je prekrasna vrsta, elegantnih pokreta,vitkog tela, mekane dlake srebrnasto plave boje i blistavo zelenih očiju. Britanska mačka nema vlasnika, ona je sama sebi vlastiti gospodar. Ljubimica pesnika i vladara, „carskog"

Unatoč neovisnosti, britanska kratkodlaka mačka zahtijeva pažnju i žestoko kažnjava vlasnika. Ruska Plava Macka
Ruska Plava Macka from www.njuskalo.hr
Mirne je naravi, ne grebe nameštaj, odlično podnosi da ostane sam. Živahna, razigrana i spada u najinteligentniju vrstu. No, unatoč kraljevskom izgledu, ove su mačke vrlo blagonaklone i odane svom vlasniku. Čak se govorilo da im nije samo krzno plavo već bi trebala biti i krv, zato jer su po prvi put bile uzgojene na ruskom carskom dvoru. ruska plava mačka je na našim prostorima, nažalost pomodna, te ćete u oglasima naći puno njih koji je prodaju. ruska plava mačka je vrlo cijenjena pasmina domaće mačke, prepoznatljiva po svom svilenkastom krznu. Umeju da budu poprilično izbirljive po pitanju vlasnika i svoju ljubav najviše poklanjaju članu porodice koji im se najviše svidi. Prodaja pasa, prodaja kucnih ljubimaca.

Ukoliko ste ljubitelj mačaka, onda ste verovatno čuli za rusku plavu mačku, koja je jedna od najcenjenijih starih vrsta mačaka.

Iako su mačići vrlo zaigrani i temperamentni, s odrastanjem se to mijenja. Voli miran život i privržena je ljudima koji je okružuju. ruska plava mačka je vrlo cijenjena pasmina domaće mačke, prepoznatljiva po svom svilenkastom krznu. Međutim, tko malo bolje pogleda će shvatiti kako je ruska plava mačka posve jedinstvena rasa mačke! Živahna, razigrana i spada u najinteligentniju vrstu. ruska plava mačka je vrlo pametna i brza životinja koja se može obučiti. Kraljicin sin edvard ii je formirao i društvo za odgajanje ove prelepe vrste. Mislim da je ta macka rodjaka moje macke domace macke lucije,koja je isto tako srebrno siva i. Prodajem rusku plavu macku mirna sve ostale informacije na broj mobitel 062 145 369 ruska plava mačka je prekrasna vrsta, elegantnih pokreta,vitkog tela, mekane dlake srebrnasto plave boje i blistavo zelenih očiju. mačka ili mačka će mirno i verno čekati svog gospodara, dok je odsutan, posmatrajući šta se dešava izvan prozora ili istražuje njegovu kuću. ruska plava mačka novo leglo, brčko, mačići /datum rodjenja 4.4 2021 Čak se govorilo da im nije samo krzno plavo već bi trebala biti i krv, zato jer su po prvi put bile uzgojene na ruskom carskom dvoru.

Postoje različite teorije o mrljama ocicat mačke. Ljubimica pesnika i vladara, „carskog" ruska plava mačka je autohtona vrsta, zdrava i otporna na bolesti i može živeti preko 20 godina. Odlično negovano, uredno vakcinisno i nauceno na kućne uslove. ruska plava mačka je na našim prostorima, nažalost pomodna, te ćete u oglasima naći puno njih koji je prodaju.

Sve potrebne informacije najbrže možete dobiti putem telefona 066 97 666 97, od 9h do 23h. Pucko Ruska Plava Macka
Pucko Ruska Plava Macka from lookaside.fbsbx.com
Razlika je bila najočitija u kvaliteti dlake, vrlo su rijetke imale kvalitetu dlake sličnu današnjoj. Inteligente, privržene porodici, ali oprezne prema strancima uvek dostojanstvenog držanja za ove mace se često kaže da su. ruska plava mačka je jedina rasa s dvostrukim krznom. Kao najvažnije karakteristike ruske plave mačke savez felinoloških društava hrvatske na svojim web stranicama navodi oblik glave te boju i strukturu dlake. ruska plava mačka novo leglo, brčko, mačići /datum rodjenja 4.4 2021 Uz to, njezine velike oči su smaragdno zelene boje. ruska plava mačka sa zadovoljstvom će "slušati" Ova ruska ljepotica osvojila nas je na prvi pogled.

9 min 84 britanska kratkodlaka mačka.

Te mačke ne samo da nevoljko sjede na rukama, već ponekad ne dopuštaju ih mazite. 066 97 666 97, od 9h do 23h. Pregledajte hiljade oglasa pasa, mačaka, ptica, konja, reptila. Jednostavno, očarale su me svojom ljepotom, inteligencijom i privrženošću spram vlasnika. God.) doneli mornari iz arhangelska. 29 de noviembre de 2016 ·. 54775 views 09 septembra, 2013 4 comments mačke, rase mačaka jovana. Preci ove rase živeli su u… ruska plava mačka je vrlo cenjena rasa domaće mačke, prepoznatljiva po svom svilenkastom krznu.osnovna boja je plava, ali uzgojene su vrste i sa crnom i belom bojom (koje su priznate od strane acf i gccf). Naime, prijelaz nosa na čelo mora biti. Moguće je i dresirati uz puno ljubavi. Čak se govorilo da im nije samo krzno plavo već bi trebala biti i krv, zato jer su po prvi put bile uzgojene na ruskom carskom dvoru. Egzotično porijeklo, uvijek atraktivno kod pasmine mačaka, zajedno sa najpoželjnijom od svih jednobojnih mačaka, rusku plavu mačku čini jednom od najljepših.

Ruska Plava Macka Nju?Kalo / Fotografija Ruske Plave Macke : Iako su mačići vrlo zaigrani i temperamentni, s odrastanjem se to mijenja.. Zašto upravo ruska plava mačka? 🎀 we had guests and they bothered us a bit ♥️. Kako ime kaže, ona potiče iz rusije, a prvobitni naziv joj je bio arhangelsk mačka, jer se veruje da su je u englesku (1860. Moguće je i dresirati uz puno ljubavi. Nejasno je kada je korat prvi put došao na zapad.

Post a Comment for "Ruska Plava Macka Nju?Kalo / Fotografija Ruske Plave Macke : Iako su mačići vrlo zaigrani i temperamentni, s odrastanjem se to mijenja."